TNR - Resultater gennem mennesker
Om os


Erfaring og stringent proces sikrer den nødvendige forståelse


Om TNR 

- True North Resources 


Erfaring & abstraktion


Som headhunter kræves stor personlig erfaring i de mekanismer som får en virksomhed til at vokse og medarbejderne til at trives. Indsigt i det, som får dagligdagen til at fungere, og erfaring med ledelseslaget, hvor beslutninger træffes, eksekveres og evalueres. 

 

Der er stor forskel på at drive forretning i Danmark og uden for landets grænser. Forskellene i Norden er store, og potentielle fejlbeslutninger, som skyldes manglende indsigt, kan ende som dyre lærepenge. Når Europa og den øvrige verden lægges til, og resultater skal skabes på tværs af kulturer og faggrupper, så er hands-on ledelseserfaring et must. Kvaliteten af beslutninger stiger i takt med erfaring og evne til at omsætte dem i nye sammenhænge.

Det er vores erfaring, at en stringent proces sikrer den nødvendige dybe forståelse for både den ansættende virksomhed, opgaven og den udvalgte kandidat. Elementer, der spiller sammen for at nå de fastlagte mål.

 


At sætte pris på værdien – Pris og kvalitet hænger sammen!


Det nemmeste i verden er at faldbyde priser for at få flere kunder i forretningen. Det er helt klart også en forretningsmodel.

Bare ikke her, hvor hands-on erfaring, uddannelse og professionel indsigt er vores DNA, som vi sætter i spil i langvarige partnerskaber sammen med vore kunder.


Vi vægter en fast og ensartet prissætning, uanset om du er en stor koncern eller mindre virksomhed.

Det svarer lidt til, at du, når du går i byen for at spise, får præsenteret et antal restauranter, og vælger den menu som passer til dig.Honorar ud fra en %-sats af årsgagen er ikke vores ånd, og er derfor ikke en mulighed.


Proces og struktur i løsningen er sigende for det arbejde vi udfører, på dine vegne - og lad det være sagt igen...

Pris og kvalitet hænger sammen!

Thomas aagaard

Managing Partner & Headhunter


TANKERNE BAG TNR

TRUE NORTH

Dit sande nord er din vejleder – din faste støtte i en foranderlig verden – der hjælper dig med at holde kursen og balancen som menneske. Det bygger på dine dybe overbevisninger, værdier og de principper, du følger.


I en fremtid, hvor kunstig intelligens og maskinlæring får mere og mere indflydelse på vores arbejdspladser, bliver det vigtigt at følge dit indre etiske og moralske kompas.

Du vil møde komplekse teknologiske udfordringer, der vil kræve dine evner til at træffe bæredygtige valg baseret på intuition og helhedstænkning.


Det er essentielt at udvikle kritisk tænkning, empati og evnen til at håndtere gråzoner, når vi søger at balancere teknologiens muligheder med den menneskelige dimension.Mit - dit - vores indre kompas er afgørende for at leve et autentisk liv i overensstemmelse med vores inderste værdier og overbevisninger.


Dette er nøglen til at finde større mening, tilfredshed og succes i vores personlige og professionelle liv. Ved at følge vores indre kompas, kan vi træffe valg, der er tro mod vores sande værdier og dermed støtte andre på en bæredygtig måde.

 

Thomas Aagaard

Managing Partner

Business Mentor Programmer