TNR - Resultater gennem mennesker

Erfaring & abstraktion

Som headhunter kræves stor personlig erfaring i de mekanismer som får en virksomhed til at vokse og medarbejderne til at trives. Indsigt i det, som får dagligdagen til at fungere, og erfaring med ledelseslaget, hvor beslutninger træffes, eksekveres og evalueres. 

 

Der er stor forskel på at drive forretning i Danmark og uden for landets grænser. Forskellene i Norden er store, og potentielle fejlbeslutninger, som skyldes manglende indsigt, kan ende som dyre lærepenge. Når Europa og den øvrige verden lægges til, og resultater skal skabes på tværs af kulturer og faggrupper, så er hands-on ledelseserfaring et must. Kvaliteten af beslutninger stiger i takt med erfaring og evne til at omsætte dem i nye sammenhænge.

Det er vores erfaring, at en stringent proces sikrer den nødvendige dybe forståelse for både den ansættende virksomhed, opgaven og den udvalgte kandidat. Elementer, der spiller sammen for at nå de fastlagte mål. 

Thomas Aagaard

Thomas aagaard

Founding Partner & Headhunter


+45 23 73 39 13

taa@tnr.dk 

TANKERNE BAG TNR - TRUE NORTH

True North er dit orienteringspunkt – dit faste punkt i en spindende verden – der hjælper dig med at blive på sporet og i balance som menneske.


Det udspringer af dine dybe overbevisninger, værdier og de principper, du lever efter.


Det er dit indre kompas, unikt for dig, og repræsenterer, hvem du er inderst inde.

 

True North er mit udgangspunkt for at levere værdiskabende løsninger for dig og din forretning.

 

Thomas Aagaard

Founding Partner

BUSINESS MENTOR PROGRAMME